VRAGEN? Bel of mail gerust!

 0348-423559
 
contact@dimares.nl

Share

Wat kan Dimares voor u betekenen?

Healthcare Market Research

Dimares is een marktonderzoekbureau gespecialiseerd in 
farma en de gezondheidszorg.


Digital Analytics

Dimares begeleidt bedrijven in het optimaliseren van haar digitale strategie door de inzet van geavanceerde marktonderzoek tools.


Projectmanagement

• bij marktonderzoek
• bij uw digitale activiteiten

Dimares in het kort:


Dimares is gestart in 2009.

Gezien de marktkennis en jarenlange ervaring binnen healthcare, heeft Dimares een sterke focus op de farma, OTC en de gezondheidszorg. Deze kennis en ervaring is essentieel om samen met u te kunnen sparren over de vraagstelling van het onderzoek en de juiste methodiek waarmee u de  antwoorden krijgt die er toe doen. Daarnaast heeft Dimares zich gespecialiseerd in het  onderzoek om digitale activiteiten te optimaliseren en zo de juiste conversie te krijgen.

  
Gestart door:

Peter Baltussen, 06-10570604
werkterrein: sales & marketing

Peter is na zijn studie voeding en dietetiek gestart in de farmaceutische industrie.  Gedurende zijn carrière heeft
hij veel marketing trainingen en management opleidingen gevolgd waaronder NIMA C, Digitale- en  Social Media  opleidingen en Master of Organization and Management. Zowel binnen Business to Business als de Consumentenmarkt heeft hij zijn sporen verdiend in diverse sales, marketing en lijnmanagement functies.  Bij
zijn laatste werkgever was hij General Manager van een middelgroot  marktonderzoek bureau. Zijn hart ligt in de marketing en nu wordt hij erg geïnspireerd door de nieuwe ontwikkelingen op online gebied.

Peter vindt voor elke dienst of product, altijd nieuwe mogelijkheden. Hij is een echte entrepreneur en geniet volop van ondernemen.

Hij heeft een energieke, gedreven werkwijze waarbij u en uw medewerkers worden aangemoedigd, ondersteund en geconfronteerd tot het maken van de gewenste doorbraak. No nonsens is wel een typering die bij hem past.

 

Dimares - Stanley ZambeekStanley Zambeek 06-51156605
werkterrein: producten & services

Stanley is een Online Marketing Specialist in hart en nieren. Al vanaf het ontstaan van internet heeft Stanley de ontwikkelingen gevolgd en was hij actief op het internet met de nieuwste ontwikkelingen. Bij grote bedrijven als Cognos, Information Advantage en KPN Internetdiensten heeft Stanley zijn ervaringen opgedaan, zowel nationaal als internationaal. Hij heeft zich zo verder verdiept in de mogelijkheden die internet en de nieuwe digitale media kunnen betekenen voor een organisatie of bedrijf. Stanley is altijd enthousiast in het overdragen van deze kennis aan derden.

Gezien zijn technische achtergrond weet hij voor elk marketing/business probleem wel de juiste technische insteek of oplossing te vinden. Niets is onmogelijk.

  
Lid van: