VRAGEN? Bel of mail gerust!

 0348-423559
 
contact@dimares.nl

Share

Wat kan Dimares voor u betekenen?

Healthcare Market Research

Dimares is een marktonderzoekbureau gespecialiseerd in 
farma en de gezondheidszorg.


Digital Analytics

Dimares begeleidt bedrijven in het optimaliseren van haar digitale strategie door de inzet van geavanceerde marktonderzoek tools.


Projectmanagement

• bij marktonderzoek
• bij uw digitale activiteiten

Zoekmachinemarketing

Geen bezoekers geen conversie. Verkeerde bezoekers geen conversie. Daarom vindt Dimares Vinden en gebruiken zo belangrijk. Het is een cruciale stap in het digitale proces.

Zoekmachinemarketing is het gebruiken van zoekmachines als marketinginstrument om gevonden te worden. 
Dit kan op meerdere manieren. De twee belangrijkste zijn SEO en of SEASEO - search engine optimisation 

Bij SEO spreekt men regelmatig over de onbetaalde zoekresultaten. Daarmee wordt bedoeld dat er bij SEO niet wordt betaald aan de zoekmachines om zo hoog mogelijk in het linker rijtje te komen staan.

SEO is echter niet gratis. Gezien het specialisme en de ervaring die komen kijken bij zoekmachine optimalisatie, nemen veel partijen een gespecialiseerd bedrijf ter hand. Ook als zoekmachine optimalisatie zelfstandig wordt uitgevoerd, kost het tijd en dus geld.

Dimares kan u hier bij helpen met advies en haar professionele webscan.

 

 

 SEA - search engine advertising

Het is vaak heel moeilijk om met SEO op de eerste pagina in de top 10 te komen. Dit kost veel tijd en specialistische kennis.

Adverteren bij zoekmachines levert direct resultaat. Search Advertising ondersteunt op flexibele wijze uw commerciële activiteiten en zorgt voor meer omzet uit online advertentiecampagnes. 

U krijgt van Dimares advies over het advertentiebudget. Dimares stuurt campagnes aan op de gewenste KPI’s. Na de eerste set-up volgt een cyclisch proces waarbij Dimares analyseert, test, verbetert en voor u zal monitoren. U ontvangt maandelijkse rapportages met advies over het behaalde resultaat en de te besteden budgetten.

 

Onze kosten zijn zeer transparant en u kunt per maand stoppen.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over Zoekmachinemarketing, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

  
Lid van: