VRAGEN? Bel of mail gerust!

 0348-423559
 
contact@dimares.nl

Share

Wat kan Dimares voor u betekenen?

Healthcare Market Research

Dimares is een marktonderzoekbureau gespecialiseerd in 
farma en de gezondheidszorg.


Digital Analytics

Dimares begeleidt bedrijven in het optimaliseren van haar digitale strategie door de inzet van geavanceerde marktonderzoek tools.


Projectmanagement

• bij marktonderzoek
• bij uw digitale activiteiten

Webanalytics

Met professionele webanalytics krijg u inzicht in de herkomst van uw klanten en bezoekers, hoe ze over uw website navigeren en of uw gewenste doelstellingen/KPI's worden gehaald. Het is onmisbaar bij de optimalisatie van uw conversie.

Het professioneel inrichten is daarbij een noodzakelijke voorwaarde voor het verbeteren van uw online activiteiten. Door slim te segmenteren, bijvoorbeeld adwords bezoekers, kunt u inzoomen op hoe verschillende groepen over uw website navigeren. Formulieren kunnen worden getagd, navigatie/funnel patronen en het behalen van doelstellingen worden ingesteld.
Dit gaat veel verder dan via Google Analytics weten waar de bezoekers vandaan komen en hoe vaak een bepaalde pagina wordt bezocht.

Proces

  1. Bepalen welke webanalytics tool aansluit bij uw behoeften, Google Analytics, Omniture, Webtrends en Yahoo!
  2. Instellen webanalytics op basis van uw doelstellingen/KPI's.
  3. Beoordeling en analyseren resultaten.
  4. Ontwikkelen online dashboard en automatische rapportage.
  5. Concreet advies op basis van uitkomsten.

Het resultaat

Tailormade dashboards en management rapportages dat u inzicht geeft om continue uw website te kunnen optimaliseren om zo de door u gewenste conversie te bereiken en of te optimaliseren.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over Webanalytics, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

  
Lid van: