VRAGEN? Bel of mail gerust!

 0348-423559
 
contact@dimares.nl

Share

Wat kan Dimares voor u betekenen?

Healthcare Market Research

Dimares is een marktonderzoekbureau gespecialiseerd in 
farma en de gezondheidszorg.


Digital Analytics

Dimares begeleidt bedrijven in het optimaliseren van haar digitale strategie door de inzet van geavanceerde marktonderzoek tools.


Projectmanagement

• bij marktonderzoek
• bij uw digitale activiteiten

Social Media strategie

Uit onderzoek blijkt een groot deel van het markt- en klantcontact binnen korte termijn te verlopen via online en interactieve media.
Social Media zoals Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, forums, blogs of YouTube zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. 

Hoe kunt u Social Media nu zo inzetten dat ze een waardevolle bijdrage leveren aan uw marketingdoelstellingen? En welke consequenties heeft dat voor uw organisatie en voor uw medewerkers?

Evenals bij een digitale marketingstrategie bepaling moet u eerst luisteren wat zich op Social Media gebied afspeelt binnen uw online domein. Daarbij is een externe analyse maken van Social Media een must.

De Social Media omgeving bestaat uit onder andere: (potentiële) klanten, doelgroepen, concurrenten en andere stakeholders.

Vraagstellingen daarbij:

  • Hoe zijn uw concurrenten op Social Media aanwezig?
  • Welke Social Media gebruiken uw potentiële klanten?
  • Is uw doelgroep actief op Social Media?
  • Hoe en waar wordt er over uw producten/diensten gesproken op Social Media? 
  • Etc..

De producten die hierbij worden ingezet zijn:

Het resultaat

Een plan hoe u Social Media binnen uw organisatie vanuit een strategisch kader kunt inzetten en advies over organisatorische, marketingtechnische, personele- en financiële consequenties van het in- en uitvoeren van een Social Media beleid. 

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de Social Media strategie, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

  
Lid van: