VRAGEN? Bel of mail gerust!

 0348-423559
 
contact@dimares.nl

Share

Wat kan Dimares voor u betekenen?

Healthcare Market Research

Dimares is een marktonderzoekbureau gespecialiseerd in 
farma en de gezondheidszorg.


Digital Analytics

Dimares begeleidt bedrijven in het optimaliseren van haar digitale strategie door de inzet van geavanceerde marktonderzoek tools.


Projectmanagement

• bij marktonderzoek
• bij uw digitale activiteiten

Digitaal/Web KPI Metaplan© - Workshop voor vaststellen van digitale doelstellingen

Wanneer uw digitale doelstellingen nog niet duidelijk zijn omschreven, is het product Digitaal/Web KPI Metaplan© een waardevol hulpmiddel om de KPI's (key performance indicators) op de meest realistische wijze vast te leggen.

De sessie kan worden voorafgegaan door een volledige of verkorte Digitaal/Web Insights.

  

De methode

De metaplan moderatiemethode is een beproefde communicatiemethode die in vergaderingen, trainingen, onderzoek en andere bijeenkomsten, snel en zonder omwegen tot resultaten leidt.
Deze werkwijze betrekt alle deelnemers bij het overleg, laat ieders bijdrage aan bod komen en maakt hen allen verantwoordelijk voor de uitkomst. Het succes van de methode berust op het gebruik van eenvoudige visuele hulpmiddelen. Ze maken het communicatieproces transparant en reduceren verbale inbreng tot een minimum.

Het resultaat

De sessie resulteert in een tastbaar document met een praktijkgerichte blauwdruk van de gewenste digitale communicatie strategie met bijpassende activiteiten en applicaties. De ontwikkeling van een nieuwe site of de aanpassing daarvan kan door de uitkomsten van deze sessie efficiënt, doelgericht en controleerbaar gebeuren, omdat de opdracht helder staat beschreven in het rapport.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over Digitaal/Web KPI Metaplan, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Lid van: